apr 152014
 

Toneelstuk: De tranen van mijn Vader, 25 april, om 20.00 uur in het Trefpint

In kader van het herdenken van de Tweede Wereldoorlog in de tijd voor 4 mei komt ds. Aart Mak uit Haarlem met zijn toneelgezelschap naar Krabbendam. Er wordt dan een kort stuk opgevoerd, dat betrekking heeft op de periode 1940-1945.  Veel mensen hebben dat niet meer meegemaakt, maar hun ouders wel. Het stuk heet daarom: De tranen van mijn vader. Naar aanleiding hiervan zal worden nagepraat onder leiding van ds. Aart Mak. Die de avond ook zal openen en inleiden.

De toegang is gratis. Aan het slot wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Vanaf 20.00 uur is de koffie klaar en om 20.15 begint de avond

 

Reisje Kremlin op zaterdag 24 mei

We gaan er weer een middag op uit! Tenminste, degenen die meewillen en meekunnen op zaterdagmiddag 24 mei. Dan worden we om 14.30 uur verwacht in het Hollandse Kremlin, in Nieuwe Niedorp. We krijgen een rondleiding door de tuin en langs de gebouwen en kunstwerken die daar de opgelopen decennia eigenhandig zijn gebouwd door Ger Leegwater. Daarna worden we door Mientje Leegwater getrakteerd op koffie met koek in één van de gebouwen op het terrein. Het bezoek duurt zo’n anderhalf uur. De kosten zijn (inclusief koffie en koek) €8,- per persoon.

U kunt zich opgeven bij ds. Monsma, 0227-501508 of monsma.p@quicknet.nl.